Schietschool & hondentraining

Hondentraining

In de ons omliggende landen Engeland en Duitsland is een getrainde hond kopen een volledig normaal verschijnsel. In Nederland komt dit veel minder voor.

Eigenlijk vreemd, want er zijn talloze mensen die vanwege gebrek aan kennis en / of tijd hun boekhouding wel laten doen door een professional, namelijk de boekhouder!

Hebt u niet de tijd, leefomstandigheden of kennis om uw pup zindelijk te maken, te socialiseren, te laten wennen aan huis, auto, kennel, of boot? De hond alle basisvaardigheden voor de jacht bij te brengen?

Dan is dit uitbesteden aan een professional een interessante optie!

  

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Ruud Snorn Country Sports neemt uw retriever pup (bij voorkeur labrador) in huis, en doorloopt alle noodzakelijke fases om van uw hond een prettige jachthulp en tevens een plezierige huishond te maken. Na een jaar is deze hond gehoorzaam, geestelijk stabiel, sociaal aangepast en bezit de basisvaardigheden  voor de jacht, die u mag verwachten bij een hond van die leeftijd.

Gedurende dit jaar bezoekt u (de eigenaar) in elk geval maandelijks de hond, om vorderingen te bekijken en te bespreken. In de laatste fase van de training is het aan te bevelen om vaker langs te komen, om onder begeleiding zelf te trainen met uw hond, en de noodzakelijke vaardigheden u eigen te maken.

Als u een Stradivarius koopt, kunt u nog geen viool spelen!

 

Voor informatie over mogelijkheden en kosten belt u vrijblijvend met 06-12289949