Schietschool & hondentraining

Schietschool

In Nederland zijn de mogelijkheden voor jagers en sportschutters om onder begeleiding te trainen zeer beperkt. Hoewel de faciliteiten qua te presenteren kleiduiven zeer uitgebreid zijn te noemen, is er nauwelijks gelegenheid om door een professional begeleid te worden. Het ,weliswaar goedbedoelde, je zit er achter….doorzwaaien! staat absoluut niet in verhouding tot de begeleiding die bij alle andere sporten te verkrijgen is!!

     

Ruud Snorn Country Sports levert wel degelijk de noodzakelijke professionele begeleiding, en dit al jaren lang naar tevredenheid van vele klanten! De aanpak is op UW lijf geschreven, en de inhoud van de lessen worden aangepast naar uw wensen. Wilt u gesimuleerde jachtsituaties? Wilt u zittend schieten vanuit een schuilhutje? Of wilt u de sportieve uitdaging van het jachtparcours schieten? Alles kan, en is bespreekbaar.

Privéles op een door u vooraf afgesproken tijdstip zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten, en uw agenda ruimte houdt voor uw overige dagbestedingen.

Wilt u liever met iemand samen komen schieten? Geen probleem. Tot een maximum van drie personen kunnen gelijktijdig deelnemen in een les.

U mag met uw eigen wapen en eigen munitie schieten (uitsluitend kleiduiven munitie!), maar baangeweren en munitie zijn ook uitgebreid voorhanden.

 

Tarieven:

Voor privéles 3 personen (=maximum) zijn de kosten €25,- per persoon per uur.

Voor privéles 2 personen zijn de kosten €35,- per persoon per uur.

Voor privéles 1 persoon zijn de kosten €50,- per uur.

Ook halve uren zijn mogelijk.

 

Informatie of het boeken van lessen kan telefonisch op nr. 06-12289949