Schietschool & hondentraining

Training Jachtopleiding

De jachtopleiding in Nederland wordt verzorgd door de Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN).

De schietinstructies zijn gedelegeerd aan een aantal schietbanen, verspreid over het land, die moeten voldoen aan een aantal faciliteits-eisen, waarvan er één het hebben van gediplomeerde instructeurs is.

Het zijn niet alleen jongeren, die van-huis-uit opgegroeid zijn met jacht en wapens, die deze cursus gaan volgen. Er zijn ook steeds meer belangstellenden zonder jacht –en jachtwapen ervaringen, die het felbegeerde jachtdiploma willen halen.

 

Een aanzienlijk deel van deze cursisten zakt op het onderdeel vaardigheid met het hagelgeweer(kleiduiven schieten). Een belangrijke oorzaak van dit feit is, dat de cursisten dit onderdeel onderschatten en te laat beginnen met het bezoeken van de schietbaan. Met nog 2 maanden te gaan voor het examen komt men er achter dat onder druk de noodzakelijke score van 18 treffers behalen wel degelijk serieuze training behoeft!

Ruud Snorn Country Sports verzorgt deze training zowel voor kogel schieten als hagel schieten. Hierbij staan de ontwikkeling van de basisvaardigheden en technieken op de eerste plaats. Het is niet van belang te weten dat je schot bijvoorbeeld achter de duif valt, als je niet te horen krijgt waarom! En vooral hoe dit te voorkomen!

Door de jaren heen hebben reeds honderden cursisten met succes het examen doorlopen na de schiettraining van Ruud Snorn. Velen kwamen en komen na het examen terug om door te oefenen op een hoger en nog meer praktijkgericht niveau!

Als u slaagt is het eerste half uur privéles gratis.

 

Laat u begeleiden door een professional, die heeft bewezen dat zijn techniek werkt!